Conferinţă de presă la PMP Neamţ: PMP propune transparenţă în administraţie, în parteneriat cu cetăţeanul! Conferinţă de presă la PMP Neamţ: PMP propune transparenţă în administraţie, în parteneriat cu cetăţeanul!
Bogdan Gavrilescu, preşedintele PMP Neamţ, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean: „PMP îşi ia de la cetăţeni informaţiile necesare, pentru că în viitor, ca şi... Conferinţă de presă la PMP Neamţ: PMP propune transparenţă în administraţie, în parteneriat cu cetăţeanul!

Bogdan Gavrilescu, preşedintele PMP Neamţ, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean:

„PMP îşi ia de la cetăţeni informaţiile necesare, pentru că în viitor, ca şi în ultimii 4 ani, proiectele Primăriei să fie ale cetăţenilor. Eu şi colegii mei din PMP din Neamţ şi din toată ţara, susţinem în continuare că PMP propune transparenţă în administraţie, în parteneriat cu cetăţeanul, pentru că doar aşa identificăm problemele reale ale cetăţenilor. Obligatoriu: redarea încerederii cetăţenilor în politică şi în administraţia locală!”

Conferinţă de presă PMP Neamţ – 18.09.2020

Conferinţă de presă PMP Neamţ – 18.09.2020

Publicată de Turn TV pe Vineri, 18 septembrie 2020

Cristian Sauciuc, preşedintele PMP Piatra Neamţ, candidat pentru consilile judeţean şi local:

„PMP este pe locul 3 pe buletinul de vot la Consiliul Local şi primar şi pe locul locul 1 la preşedintele Consiliului Judeţean şi pe lista pentru Consiliul Judeţean. Am încredere că avem cea mai bună echipă, atât la Consiliul Judeţean şi Consiliul Local. Pe 28 dimineaţă vom trăi bucuria unei victorii frumoase!”

Dragoş Chitic, candidatul PMP pentru Primăria Piatra Neamţ:

Intrăm în ultima săptămâna de campanie, iar eu personal, sunt mulţumit de modul în care PMP a desfăşutat această campanie, cu rigurozitate. Un element foarte impoirtant erte discuţia cu pietrenii, de altfel, o continuare a dialogului pe care l-am avut la Primărie. Ne întâlnim cu pietrenii, le spunem ce am realizat şi ce vrem să facem în viitorul mandat, despre faptul că oraşul Piatra Neamţ se va dezvolta accelerat în următorii doi ani, prin proiectele pe care deja le-am semnat şi până în 2024 din proiectele europene pe care le vom atrage în exerciţiul financiar următor.

Noi vom continua pe aceeaşi linie în a prezenta realizările în mandatul care se încheie, am prezentat raportul de activitate în care am sintetizat realizările şi abia am reuşit să mă încadrez în doar 24 de pagini.

Pentru o eficienţă maximă este nevoie de o echipă, iar PMP vine în faţa pietrenilor cu o echipă care acoperă majoritatea domeniilor de activitate.

Conferinţă de presă PMP Neamţ – 18.09.2020

Conferinţă de presă PMP Neamţ – 18.09.2020

Publicată de Turn TV pe Vineri, 18 septembrie 2020

Viaţa Nemţeană