2.5 C
Piatra Neamț
luni, decembrie 6, 2021

Iulian Bulai, dezlănţuit la Antena 3: Nu merge cu bau-baul la fiecare ministru USR! Cîţu poate fi schimbat oricând!

Politică

Liviu Dragnea a devoalat încă din 2019 jaful din energie! Un adevăr neluat în seamă şi care ne costă dramatic(Emilia Arcan, preşedinta APP Neamţ)

"Haideți să ne amintim împreună cât adevăr spunea președintele Liviu Dragnea, despre jaful din România …!Dar, din...

Emilia Arcan (A.P.P. Neamţ): La mulți ani, dragi români! La mulți ani, dragi nemțeni!

De ziua noastră, a tuturor romanilor, transmit un gând bun şi un sincer “La mulți Ani!” românilor de pretutindeni și nemțenilor mei...

Remus Munteanu(PSD): LANSĂM PROGRAMUL DE GUVERNARE! Marţi, ora 18

Deputatul PSD de Neamţ, Remus Munteanu, informează pietrenii despre lansarea Programului de Guvernare a PSD, în...

Bogdan Gavrilescu dă asigurări că PMP nu va ieşi din scena politică, dar nu exclude colaborarea cu PNL

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Neamţ, Bogdan Gavrilescu a declarat astăzi într-o emisiune TV, că "PMP nu se uneşte cu nimeni!", dar că...

Deputatul USR de Neamţ, Iulian Bulai, a trecut ieri la atac direct asupra premierului Cîţu, precizând faptul că în coaliţie situaţia este tensionată, că există un joc al şantajului şi presiunilor şi că primul ministru este evaluat şi poate fi schimbat din funcţie oricând.

Declaraţiile vin pe fondul nemulţumirilor pe care useriştii le au pe marginea ameninţărilor pe care premierul le repetă asupra miniştrilor USR.

Parmentarul nemţean a declarat pentru Antena 3: “Dacă colegii din PNL, în frunte cu dl Cîţu, nu se liniştesc cu acest joc al şantajului şi ameninţărilor, că ba îl remaniază pe Ghinea, ba îl remaniază pe Stelian Ion, ba pe Cătălin Drulă (…), da, cine trebuie să plece nu e niciunul din miniştrii noştri care îşi fac treaba, ci premierul, care nu poate fi un lider să îi adune pe toţi”, a spus Iulian Bulai la Antena 3.

Nu merge cu ameninţări, cu bau-baul pentru fiecare ministru USR. USR PLUS este adultul din cameră, USR PLUS este factorul de stabilitate din această guvernare, premierul să înceteze să mai ameninţe colegii miniştri din guvern. Dacă nu se liniştesc aceste presiuni şi ameninţări, mai degrabă pleacă altcineva”, a adăugat deputatul nemţean pentru Antena 3.

Florin Câţu este prim ministru peste acest guvern PNL-USR PLUS, tocmai pentru că l-au vrut useriştii, potrivit declaraţiilor făcute de premierul Ludovic Orban în urmă cu doar o zi faţă de ieşirea lui Bulai.

„USR, în negocierile pe care le-am purtat, l-a preferat, între mine şi Florin Cîţu, la preferat pe Florin Cîţu. (…) Florin Cîţu a fost prima propunere (…), după cinci zile de blocaj în negocieri noi am flexibilizat mandatul şi am venit cu două propuneri de premier, Florin Cîţu sau Ludovic Orban şi la negocieri cei care au decis premierul între mine şi Florin Cîţu au fost cei de la USR”, a declarat Ludovic Orban, luni, la B1 TV.

Mai multe articole

Spațiu publicitar

Ultimele noutăți

SJU Piatra Neamţ/Situaţia persoanelor infectate cu SARS Cov2

Sunt internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ 82 de persoane infectate cu SAS Cov 2 şi 21 de persoane suspecte,...

Hram(Sf. Nicolae) şi sărbătoare în micuţa biserică – bijuterie din Băluşeşti

Biserica cu hramul Sf. Nicolae şi-a întâmpinat, ieri, oaspeţii, în sărbătoarea Sf Nicolae, patronul spiritual al lăcaşului de cult.

Locuri de muncă în Neamţ în această săptămână(Document AJOFM)

Zona Piatra-Neamț Denumire loc de muncaNr locuriAGENT DE SECURITATE1AMBALATOR MANUAL4AMBALATOR MANUAL2CASIER5COFETAR2CROITOR2CROITOR-CONFECTIONER ÎMBRACAMINTE, DUPA COMANDA2ELECTRICIAN DE ÎNTRETINERE SI REPARATII1FACTOR...

Remus Munteanu(deputat)/Felicitare de Sf. Nicolae

Îl sărbătorim astăzi pe Sfântul Nicolae, cunoscut ca protector în special al celor tineri, devenit peste veacuri...

Piatra Neamţ/Poliţia a prins tâlharii din staţia de autobuz

La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 18:30,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați prin SNUAU...