Vremea la Piatra Neamț: Ziua cald, noaptea rece Vremea la Piatra Neamț: Ziua cald, noaptea rece
V.ANDRIEȘ Pe parcursul acestei săptămâni, la Piatra Neamț se vor înregistra temperaturi maxime  de chiar și 9 grade Celsius. Totuși, joi, 23 ianuarie, valorile... Vremea la Piatra Neamț: Ziua cald, noaptea rece

V.ANDRIEȘ

Pe parcursul acestei săptămâni, la Piatra Neamț se vor înregistra temperaturi maxime  de chiar și 9 grade Celsius. Totuși, joi, 23 ianuarie, valorile aerului vor fi apropiate de normalul perioadei. Cerul va fi variabil. Pentru această perioadă, meteorologii estimează că nu se vor înregistra precipitații. Vântul va avea unele intensificări izolate. Noaptea, minima aerului se va situa între 0 și minus 5 grade Celsius.

Și prima zi din săptămâna viitoare va fi una atipică, cu valori ridicate. Pe masivul Ceahlău, grosimea stratului de zăpadă măsoară 12 centimetri.

În Moldova, conform Administrației Naționale de Meteorologie, până pe data de 25 ianuarie media temperaturilor maxime va avea variații în general între 2 și 9 grade Celsius, iar a minimelor între -5 și -1 grad Celsius. Ulterior, până spre sfârșitul lunii ianuarie, valorile maxime de temperatură vor fi în medie de 9 și 11 grade Celsius, în timp ce media minimelor va fi între -1 și 2 grade Celsius, apoi se va răci treptat, astfel încât la finalul perioadei de prognoză media maximelor se va apropia de 3 grade Celsius, iar a minimelor de -2 respectiv -4 grade Celsius. Doar trecător și pe suprafețe mici vor fi posibile precipitații slabe, mai ales după data de 29 ianuarie.

Viaţa Nemţeană