Vânt puternic la Piatra Neamţ; avertizare meteo Vânt puternic la Piatra Neamţ; avertizare meteo
Este în vigoare codul galben de vânt puternic la Piatra Neamţ şi Roznov inclusiv comunele învecinate. Rafalele ajung la 70 km/oră. Potrivit Centrului Meteorologic... Vânt puternic la Piatra Neamţ; avertizare meteo

Este în vigoare codul galben de vânt puternic la Piatra Neamţ şi Roznov inclusiv comunele învecinate. Rafalele ajung la 70 km/oră. Potrivit Centrului Meteorologic Regional Moldova, codul galben este în vigoare până la ora 11, cu posibilitate de prelungire. 

Cu toate aceste, temperaturile sunt pozitive. 

Prognoza 24 ore jud. Neamț (intervalul 22.01. ora 08-23.01. ora 08)
Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil ziua, apoi se va înnora treptat și local, se vor semnala precipitații mixte în zonele joase de relief, care vor favoriza depuneri de polei sau ghețuș, iar la munte va ninge. Vântul se va intensifica treptat din nord și va atinge la rafală viteze în general de 50…60 km/h. Pe crestele montane, vântul va sufla tare și va avea viteze de 90…100 km/h, viscolind ninsoarea. 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 12 grade, cu cele mai ridicate valori în Subcarpați, iar cele minime se vor încadra între -1 și 1 grad.

Viaţa Nemţeană