USR PLUS Neamţ s-a apucat de strâns semnături pentru Barna USR PLUS Neamţ s-a apucat de strâns semnături pentru Barna
Alianța USR PLUS Neamț a început, ieri, oficial campania de strângere de semnături pentru candidatura președintelui USR, Dan Barna, la alegerile prezidențiale. Lansarea campaniei... USR PLUS Neamţ s-a apucat de strâns semnături pentru Barna

Alianța USR PLUS Neamț a început, ieri, oficial campania de strângere de semnături pentru candidatura președintelui USR, Dan Barna, la alegerile prezidențiale. Lansarea campaniei a fost anunțată în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat și peste 30 de membri ai Alianței din județul Neamț.

Luni, 19 august,
va începe strângerea de semnături și în Roman, la cortul care va fi
amplasat pe Bulevardul Roman Mușat, vis-a-vis de magazinul Central. Dacă
veți dori declarații despre acest eveniment sau alte subiecte, voi fi
alături de președintele USR Roman, Radu Samson, în intervalul orar 09:00
– 10:00 la cort, pentru această activitate.

„Acum două săptămâni, au fost parafate alianța electorală și alianța politică dintre USR și PLUS. Suntem o forță de neneglijat în România, a treia, mai lipseau 13.000 de voturi pentru a învinge PSD la europarlamentare. Este ceva extraordinar dat fiind faptul că existăm de trei ani ca partid și de mai puțin de șase luni ca alianță. Candidatul USR PLUS a fost desemnat președintele USR, colegul meu, deputatul Dan Barna, și împreună îl vom susține, vom face campanie la Neamț, iar în decembrie sperăm că vom participa la ceremonia de preluare a președinției României de către candidatul USR PLUS. Astăzi lansăm strângerea de semnături în județul Neamț, unde cu siguranță vom strânge cele aproximativ 6.000 de semnături pe care ni le-am asumat”, a declarat Iulian Bulai, președintele USR Neamț, în cadrul conferinței de presă.

Viaţa Nemţeană