UNIC, ZIUA PORŢILOR DESCHISE: DEGUSTĂRI, NUNTA PERFECTA, BUCATARIE TRADIŢIONALA UNIC, ZIUA PORŢILOR DESCHISE: DEGUSTĂRI, NUNTA PERFECTA, BUCATARIE TRADIŢIONALA
Înfiinţat în urmă cu 52 de ani, odată cu întreg Complexul UNIC, Restaurantul Cocoşul de Aur şi-a deschis porţile sâmbătă într-un fel….unic, de la... UNIC, ZIUA PORŢILOR DESCHISE: DEGUSTĂRI, NUNTA PERFECTA, BUCATARIE TRADIŢIONALA

Înfiinţat în urmă cu 52 de ani, odată cu întreg Complexul UNIC, Restaurantul Cocoşul de Aur şi-a deschis porţile sâmbătă într-un fel….unic, de la înfiinţare şi până acum. 

Într-o manifestare realizată în parteneriat cu firme de profil în servicii, organizatorii au lăsat liberă, pentru câteva momente, intrarea în bucătărie, unde s-a (re)văzut gătitul tradiţional, fără E-uri şi fără aditivi.

Unic şi-a propus  să arate oamenilor că în tradiţionalul spaţiu care a deservit mai bine de jumătate de secol pietrenii, oamenii pot veni în viaţa de zi cu zi, dar şi cu ocazia unor evenimente speciale. 

Nunta a fost centrul ofertelor la UNIC. „Cine se înscrie în aceste zile, are o reducere de 10 la sută din preţul iniţial al meniului. De asemenea, invitaţii din ţară la nunţile organizate la noi, vor fi cazaţi gratis la Hotelul Ceahlăul, cu care avem contract. Am încheiat colaborări cu organizatorii de nunţi, o parte din ei sunt aici, de faţă. Avem, de asemenea, crame de renume cu care colaborăm. Astăzi, am prezentat în incinta restaurantului Cocoşul de Aur posibile meniuri de nuntă. Avem un spaţiu generos, avem profesionişti în organizare, o bucătărie bună şi o atmosferă aşa cum şi-o doresc toţi mirii”, a declarat Vasile Ouatu.

Viaţa Nemţeană