Vasile Ouatu este, de două săptămâni, proprietarul mărcii VOLEI CLUB PIATRA NEAMŢ, înregistrată la Oficiul pentru Invenţii şi Mărci. La data de 14 noiembrie...

Vasile Ouatu este, de două săptămâni, proprietarul mărcii VOLEI CLUB PIATRA NEAMŢ, înregistrată la Oficiul pentru Invenţii şi Mărci.

La data de 14 noiembrie a fost eliberat certificatul nr. 155545,  însoţit de fila din Registrul mărcilor.

Este vorba de Volei Club Unic Piatra Neamţ pe care Valică Ouatu a  susţinut-o timp de 30 de ani, uneori pe muchie de cuţit, din toate punctele de vedere, material, moral, financiar, sufleteşte. A fost sufletul acestei echipe fanion a judeţului, fapt ce îi conferă legitimitatea morală de a deţine această marcă pentru care el a muncit.

„Nu există o altă echipă în judeţ care să fi fost campioană a României, să fi luat Cupa Balcanică şi Cupa României, să aibă 10 prezenţe consecutive în cupele europene, din care de două ori a fost la un pas de Final Four – finala celor 4”, a declarat, pentru Ziarul Viaţa Nemţeană, Valică Ouatu.

„Cea mai mare bucurie a mea fost când am eliminat o echipă din spaţiul sovietic, am plâns atunci de bucurie, mă sunau telefoanele din ţară, de se înroşeau, până atunci nici o echipă românească nu a eliminase o echipă din Rusia.

VOLEI CLUB UNIC PIATRA NEAMŢ are un palmares excepţional, unic pentru judeţul Neamţ, palmares ca o istorie, o legendă care se leagă de numele Vasile Ouatu.

„Acest club de volei nu putea fi uitat, în condiţiile în care eu nu am mai putut să continui să susţin echipa spre marea performanţă. Îmi aparţin cei 30 de ani de muncă şi sacrificii, când mi-am sacrificat timpul, sănătatea, multe altele, inclusiv familia”, a spus Ouatu.

Viaţa Nemţeană