Unic deschide vara în mare stil, la Cocoşul de Aur! Seară de neuitat cu Los Anonimos. Urmează surprize în toată vara! Unic deschide vara în mare stil, la Cocoşul de Aur! Seară de neuitat cu Los Anonimos. Urmează surprize în toată vara!
Vara a luat startul la Restaurantul Cocoşul de Aur, de la Unic-.Piatra Neamţ! Peste 170 de nemţeni au petrecut, cu mare bucurie, într-un stil... Unic deschide vara în mare stil, la Cocoşul de Aur! Seară de neuitat cu Los Anonimos. Urmează surprize în toată vara!

Vara a luat startul la Restaurantul Cocoşul de Aur, de la Unic-.Piatra Neamţ! Peste 170 de nemţeni au petrecut, cu mare bucurie, într-un stil elegant dar şi plin de bucurie, pe cunoscuta terasa a restaurantului, în campania formaţiei Los Anonimos. 

Astfel, pe 21 mai, de ziua împărătească a Sfinţilor Constantin şi Elena, Unic a deschis terasa pentru toţi nemţenii şi pentru toţi turiştii, în sezonul 2019.

Este o continuare a evenimentelor de până acum, dar, mai ales, un debut cu ştaif, cu muzică bună, cu chelneri în mănuşi albe, cu meniu în care gazdele au oferit şi gratuităţi. 

A fost deschiderea oficială a verii şi a terasei!

Gazdele au promis o vară fierbinte: UNIC va aduce surprize uriaşe în acest sezon, bucătării inedite, formaţii de mare succes, şi toate, la preţuri accesibile. În demersul făcut de Cocoşul de Aur până acum, şi pentru ceea ce va urma în această vară, Piatra Neamţ merită vizitat şi pentru acest restaurant cu servire exemplară, cu tradiţie trecută de jumătate de secol. 

În curând, bucătărie cu un masterchef irakian. Apoi… urmăriţi-ne! Vă vom ţine la curent cu toate evenimentele verii la Restaurnatul Unic. 

În această vară, cântă COCOŞUL DE AUR!

Viaţa Nemţeană