Surpriza PMP: Octavian Ţîcu, preşedintele Partidului Unităţii Naţionale, şi-a anunţat la Piatra Neamţ, candidatura la preşedinţia Basarabiei! Surpriza PMP: Octavian Ţîcu, preşedintele Partidului Unităţii Naţionale, şi-a anunţat la Piatra Neamţ, candidatura la preşedinţia Basarabiei!
O delegaţie a Partidului Unităţii Naţionale, înfiinţat de Traian Băsescu pe ambele mauri ale Prutului a fost prezentă la sediului PMP Neamţ, astăzi, când... Surpriza PMP: Octavian Ţîcu, preşedintele Partidului Unităţii Naţionale, şi-a anunţat la Piatra Neamţ, candidatura la preşedinţia Basarabiei!

O delegaţie a Partidului Unităţii Naţionale, înfiinţat de Traian Băsescu pe ambele mauri ale Prutului a fost prezentă la sediului PMP Neamţ, astăzi, când filiala judeţeană şi-a anunţat candidaţii pentru Primăria şi Consiliul Local Piatra Neamţ la alegerile locale din 2020.

Delegaţia PUN este surpriza pe care PMP o anunţase, partidul, mai cunoscut peste Prut decât în România, fiind o forţă politică reală în Basarabia.

Cu această ocazie, preşedintele PUN (ales în decembrie 2019), a declarat, la Piatra Neamţ, că va candida pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

Unul din proiectele majore pe care le are PMP, denumit PROIECTUL DE ŢARĂ, este unirea Basarabiei cu România. Până atunci, între PMP şiPUN se va menţine o colaborare foarte strânsă, care se dezvoltă foarte bine şi la Piatra Neamţ.

Viaţa Nemţeană