Spitalul Judeţean Neamţ se redeschide în condiţii speciale. Un salon pentru un suspect covid, circuite speciale etc Spitalul Judeţean Neamţ se redeschide în condiţii speciale. Un salon pentru un suspect covid, circuite speciale etc
Spitalul Judeţean de urgenţă Neamţ este, începând de astăzi, deschis pentru toţi bolnavii, chiar dacă el rămâne spital suport pentru pacienţii infectaţi cu noul... Spitalul Judeţean Neamţ se redeschide în condiţii speciale. Un salon pentru un suspect covid, circuite speciale etc

Spitalul Judeţean de urgenţă Neamţ este, începând de astăzi, deschis pentru toţi bolnavii, chiar dacă el rămâne spital suport pentru pacienţii infectaţi cu noul coronavirus, a anunţat prefectul de Neamţ, George Lazăr, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Pentru a nu se intra în contact cu bolnavii COVID 19, în spital sunt asigurate circuite separate. Suspecţii de covid sunt internaţi în zona tampon, şi, pentru a se evita contactul cu alte persoane, zona tampon va fi un salon/cabinet în care suspectul va sta singur până când vin rezultatele. Este o capacitate de 60 de persoane pentru zona tampon, câte teste poate spitalul să proceseze într-o zi.

Astăzi, în SJU Neamţ mai sunt 29 de bolnavi covid, din care 3 la terapie intensivă.

Prefectul de Neamţ şi reprezentantul DSP au cerut respectarea cu stricteţe a circuitelor de separare, condiţie fundamentală sub care unitatea medicală poate să funcţioneze pentru toată lumea.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.