Singura femeie taximetristă din Piatra Neamţ, a venit de pe TIR. „Mi-a plăcut dintotdeauna să şofez!” Singura femeie taximetristă din Piatra Neamţ, a venit de pe TIR. „Mi-a plăcut dintotdeauna să şofez!”
Este blondă, feminină, elegantă şi îşi face meseria într-o lume a bărbaţilor. Doina Gâdioi a făcut din volan o lume. Când colegii ei se... Singura femeie taximetristă din Piatra Neamţ, a venit de pe TIR. „Mi-a plăcut dintotdeauna să şofez!”

Este blondă, feminină, elegantă şi îşi face meseria într-o lume a bărbaţilor. Doina Gâdioi a făcut din volan o lume. Când colegii ei se murdăreau cu pixul la şcoală, ea se murdărea cu ulei de motor. 

Îi plac maşinile, de regulă maşinile mari, pe care să le stăpânească hotărât cu mâinile ei delicate. A fost şoferiţă de TIR România -Italia, un traseu plin de pericole, mai ales în staţionare, chiar şi pentru bărbaţi. Vrea să conducă un autocar, dar până atunci, învaţă pentru atestatul transportului de călători şi categoria D în branşă. 

Lucrează la Taxi ANNY şi este, la ora actuală, sigura femeie taximetristă din Piatra Neamţ. Colegii, spune ea, au primit-o foarte bine, însă pe traseu, le-a cam dat de furcă taximetriştilor. Ia curse scurte pe care alţii le refuză, îşi respectă clienţii şi obligă prin asta la respectarea unor standarde. 

I-a plăcut să facă de toate. Are trei copii, o fată cu două facultăţi în Germania, de 30 de ani, un băiat de 28 şi o minune mică, venită mai târziu, de 9 ani. Este autotodicată şi îi are bucuria lucrului bine făcut. Ar vrea să conducă un autocar elegant, ca şi ea, să rezoneze cu maşina pe care o conduce.

Îi urăm succes la examene, în meseria pe care o … conduce cu profesionalism şi îi dorim să-şi găsească autocarul perfect! Până atunci, o găsiţi gata de trasee la numărul de telefon 0787- 826.449. 

Viaţa Nemţeană