Siegfried Mureşan la Piatra Neamţ, în campanie pro Cozmanciuc şi Carabelea. Cozmanciuc, despre banii de la Neamţ Siegfried Mureşan la Piatra Neamţ, în campanie pro Cozmanciuc şi Carabelea. Cozmanciuc, despre banii de la Neamţ
Euro-deputatul PNL (PPE) se află, astăzi, pentru a treia oară în Piatra Neamţ, în campanie de promovare a candidaţilor Mugur Cozmnciuc – pentru preşedinte... Siegfried Mureşan la Piatra Neamţ, în campanie pro Cozmanciuc şi Carabelea. Cozmanciuc, despre banii de la Neamţ

Euro-deputatul PNL (PPE) se află, astăzi, pentru a treia oară în Piatra Neamţ, în campanie de promovare a candidaţilor Mugur Cozmnciuc – pentru preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ şi Andrei Carabelea – pentru Primăria Piatra Neamţ.

Tema principală a conferinţei de presă, a fost banii europeni. Euro-deputatul PNL a declarat că pe ultimul loc la absorbţia fondurilor europene este judeţul Teleorman iar pe penultimul loc, este judeţul Neamţ şi a reamintit printre aletele, faptul că România a primit finanţare de 80 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană.

Revenind la accesarea fondurilor la Neamţ, declaraţia deputatului PNL Mugur Cozmanciuc, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ, s-a referit concis la accesarea de fonduri, cu cifre şi priorităţi:

„În primul rând, am să vă spun un element pe care îl voi face în primul meu an de mandat de preşedinte al CJ Neamţ: peste 350 mil euro vor fi atrase în judeţul Neamţ din fonduri europene! Vreau să fie bine înţeles: judeţul Neamţ nu a atras fonduri eurpopene! Nu vorbim de câteva proiecte făcute de ici pe colo, care acum sunt prezentate drept mari realizări. Ieri, am vorbit la Moldoveni cu domnul primar de acolo, care mi-a zis: „Eu, la Moldoveni, am atras de două ori mai multe fonduri europene decât a atras Consiliul Judeţean!”. De asta vă spun că aceste mici proiecte care sunt prezentate drept mari realizări, sunt, de fapt, nişte mari minciuni. Vă spun că aceşti bani – peste 350 milioane de euo – vor accesaţi în primul an, pentru:

Conferință de presă: Alături de europarlamentarul Siegfried Mureșan și candidatul PNL la primaria Piatra Neamț Andrei Carabelea.

Publicată de Mugur Cozmanciuc pe Sâmbătă, 5 septembrie 2020
Eugen Ţapu, Andrei Carabelea, Mugur Cozmanciuc şi Siegfries Mureşan
  • Apă şi canal în fiecare comunitate;
  • Vor fi bani pe care îi voi investi în infrastructura culturală;
  • Împreună cu Guvernul României şi Uniunea Europeană, banii vor fi alocaţi pentru marile proiecte de investiţii în infrastructură: autostrada Iaşi Tg Mureş, Bacău – Braşov, Suceava, Bucureşti – tronsoane care vor face conexiunea Neamţului cu Europa! Iar drumurile expres Bacău Piatra Neamţ şi Piatra Neamţ – Roman vor fi obiective, investiţii, care ne privesc direct şi sunt finanţabile şi finanţate din bani europeni!.

Viaţa Nemţeană