Şah la PNL Piatra Neamţ Neamţ Şah la PNL Piatra Neamţ Neamţ
Nu este vorba de atac la rege, aşa cum s-ar crede la prima vedere, devreme ce regele, şeful PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc, vrea să... Şah la PNL Piatra Neamţ Neamţ

Nu este vorba de atac la rege, aşa cum s-ar crede la prima vedere, devreme ce regele, şeful PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc, vrea să aducă pacea între liberalii nemţeni şi să aplaneze conflictul cu organizaţia Piatra Neamţ, alias Dragoş Chitic, aşa cum prezenta, pe surse, colegul nostru de la Vestea, Daniel Vinca.

Sursele sale se dovedesc a fi corecte (de regulă sunt corecte), aşa este, între cei doi lucrurile s-au mai schimbat, poate şi pentru că au realizat că este an electoral şi preelectoral, şi că într-un joc logic aşa cum este şahul, pe tablă sunt şi nebuni.

PNL a organizat o competiţie de şah şi table în interiorul partidului, o formulă bună de socializare, la care au participat seniorii partidului.

Preşedintele PNL Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a declarat: „Seniorii pietreni s-au întrecut astăzi la şah si table, la sediul PNL Piatra Neamț în ,,Cupa Unirii” ! Evenimentul a fost organizat de OPV3 PNL Piatra Neamt si s-a bucurat de o participare numeroasa ! Felicitari tuturor participantilor !”

Viaţa Nemţeană