Roman: femeie dispărută de trei zile de acasă Roman: femeie dispărută de trei zile de acasă
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale caută o femeie, de 58 de ani, din Roman, care a plecat de la domiciliu din data de 15 septembrie... Roman: femeie dispărută de trei zile de acasă

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale caută o femeie, de 58 de ani, din Roman, care a plecat de la domiciliu din data de 15 septembrie și nu a mai revenit.

La data de 16 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, concubina sa GROSU MINODORA, de 58 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul comun la data de 15 septembrie a.c., şi nu a mai revenit.

Semnalmente:  înălţime – 1,50 – 1,60 m, păr tuns scurt șaten, ochi verzi.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans de culoare albastră, tricou verde, fiind încălțată cu sandale gri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului, în vederea depistării femeii.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Viaţa Nemţeană