Primăria Piatra Neamţ a deschis cont pentru sinistraţi Primăria Piatra Neamţ a deschis cont pentru sinistraţi
Primaria este alaturi de oameni şi va continua să-i sprijine,a declarat primarul municipiului Piatra Neamţ, astăzi, într-o conferinţă de presă Dragoş Chitic: Pe lângă... Primăria Piatra Neamţ a deschis cont pentru sinistraţi

Primaria este alaturi de oameni şi va continua să-i sprijine,a declarat primarul municipiului Piatra Neamţ, astăzi, într-o conferinţă de presă

Dragoş Chitic:

Pe lângă sprijinul Primăriei şi,  sper eu şi sprijin guvernamental,  am dori, în mod suplimentar – pentru că pietrenii şi-au demonstrat de fiecare dată generozitatea – să activăm, în această perioadă, un cont pentru donaţii :

RO 86 TREZ 4912137021 XXXXX, bani care vor fi oferiţi familiilor afectate. Cei care vor să doneze bunuri , obiecte de îmbrăcăminte, alimente sau materiale de construcţii, se pot adresa Primăriei Piatra Neamţ, pentru a li se recomanda persoanele care au nevoie. Împreună, vom depăşi cu bine aceasta situaţie grea pentru unii dintre semenii noştri.

Reamintim că cele mai afectate case în urma inundaţilor din această sptămână, sunt laPiatra Neamţ, sunt cele de pe stânga pârului Turcului  (sute de case afectate, aprox 6 locuinţe sunt foarte foarte afectate).

Viaţa Nemţeană