Premierul României şi Mugur Cozmanciuc, la magistrala de gaz de la Gherăieşti(video) Premierul României şi Mugur Cozmanciuc, la magistrala de gaz de la Gherăieşti(video)
Primul ministru Ludovic Orban şi deputatul Mugur Cozmanciuc, candidat PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ, au vizitat, astăzi, stația de comprimare a gazului metan... Premierul României şi Mugur Cozmanciuc, la magistrala de gaz de la Gherăieşti(video)

Primul ministru Ludovic Orban şi deputatul Mugur Cozmanciuc, candidat PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ, au vizitat, astăzi, stația de comprimare a gazului metan de la Gherăești, o investiție foarte importantă pentru județul Neamț!

La Gherăieşti va fi o magistrală de transport pentru gazele extrase din Marea Neagră, pentru cele transportate prin conductele proiectului BRUA (care va tranzita Bulgaria-România-Ungaria-Austria) și este un punct important în traseul exportului de gaze către Republica Moldova.

Am vizitat împreună cu premierul Ludovic Orban stația de comprimare a gazului metan de la Gherăești, o investiție foarte importantă pentru județul Neamț!În primul rând, aici va fi o magistrală de transport pentru gazele extrase din Marea Neagră, pentru cele transportate prin conductele proiectului BRUA (care va tranzita Bulgaria-România-Ungaria-Austria) și este un punct important în traseul exportului de gaze către Republica Moldova.În al doilea rând, stația de la Gherăești are o importanță regională și locală, deoarece magistrala pe care o deservește va asigura racordarea la gaz a localităților de pe traseul său, implicit a comunelor din județul Neamț, cărora, în prezent, nu li se furnizează gaz.Stația face parte din programul de investiții dedicat dezvoltării Sistemului Național de Transport Gaze Naturale în zona de Nord-Est a României.Un punct important din programul meu de guvernare locală este conectarea la rețelele de utilități a tuturor localităților din Neamț. Gazul reprezintă o importantă sursă de energie, de aceea îmi propun ca în următorii patru ani să fie distribuit chiar și în comunele cele mai greu accesibile, din zona de munte a județului. Cu voință politică, sprijinul guvernului liberal și fonduri europene, vom arăta că se poate și la Neamț!

Publicată de Mugur Cozmanciuc pe Duminică, 20 septembrie 2020

Stația de la Gherăești are o importanță regională și locală, deoarece magistrala pe care o deservește va asigura racordarea la gaz a localităților de pe traseul său, implicit a comunelor din județul Neamț, cărora, în prezent, nu li se furnizează gaz.

Stația face parte din programul de investiții dedicat dezvoltării Sistemului Național de Transport Gaze Naturale în zona de Nord-Est a României.

Un punct important din programul meu de guvernare locală este conectarea la rețelele de utilități a tuturor localităților din Neamț. Gazul reprezintă o importantă sursă de energie, de aceea îmi propun ca în următorii patru ani să fie distribuit chiar și în comunele cele mai greu accesibile, din zona de munte a județului. Cu voință politică, sprijinul guvernului liberal și fonduri europene, vom arăta că se poate și la Neamț!

Viaţa Nemţeană