PNL Neamţ: România are un Guvernul liberal, care va guverna pentru români! PNL Neamţ: România are un Guvernul liberal, care va guverna pentru români!
Comunicat de presă Guvernul PNL, care va fi condus de premierul Ludovic Orban, a fost astăzi învestit de plenul Parlamentului, cu 240 de voturi,... PNL Neamţ: România are un Guvernul liberal, care va guverna pentru români!

Comunicat de presă

Guvernul PNL, care va fi condus de premierul Ludovic Orban, a fost astăzi învestit de plenul Parlamentului, cu 240 de voturi, în ciuda boicotului masiv pus la cale de cei de la PSD.

Învestirea Guvernului Orban, cu majoritate în Parlament, este un moment politic unic pentru România, care demonstrează că intrăm într-o etapă de reconstrucție autentică pentru România. Îl felicit pe premierul Ludovic Orban și pe colegii mei din Guvern, pentru succesul de astăzi, pe care l-au obținut pentru România în acest moment de răscruce pentru țara noastră.

Guvernul PNL este pregătit să își asume un act corect guvernare, statul să fie în slujba cetățeanului și nu împotriva cetățeanului, ca până acum.

Totodată, mă bucur că Guvernul liberal se va apleca în mod special asupra zonei Moldovei, va demara construcția Autostrăzii Unirii și a spitalului regional de la Iași.

Guvernul liberal nu irosi nicio zi, iar miniștrii PNL vor acționa în deplină transparență.

Mugur Cozmanciuc Deputat – Președintele PNL Neamț

Viaţa Nemţeană