PNL are primul candidat pentru Primăria Piatra Neamţ PNL are primul candidat pentru Primăria Piatra Neamţ
Cu toate rezervele avute vineri, în conferinţă de presă, de preşedintele PNL Piatra Neamţ, Mugur Cozmanciuc, faţă de nominalizarea vreunui potenţial candidat la Primăria... PNL are primul candidat pentru Primăria Piatra Neamţ

Cu toate rezervele avute vineri, în conferinţă de presă, de preşedintele PNL Piatra Neamţ, Mugur Cozmanciuc, faţă de nominalizarea vreunui potenţial candidat la Primăria Piatra Neamţ, din interiorul organizaţiei avem, public, primul nume care s-a lansat în această cursă. 

Faţă de evoluţia lucrurilor în PNL Piatra Neamţ, în contextul apariţiilor publice, al jocurilor mai mult sau mai puţin de culise în PNL dar şi (mai ales) a unor susţineri care nu sunt de ici de colo, candidatul pare mai mult decât previzibil.

Cu toate că s-a decis ca aceste candidaturi să fie făcute publice mai târziu, iată că în PNL Neamţ-Piatra Neamţ democraţia funcţionează, iar primul potenţial candidat s-a arătat pe facebook:

Mi-am depus candidatura în cadrul competiției interne din PNL, pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamt.

Candidatura mea va fi un proiect deschis tuturor celor care vor să se implice, care au viziune și împreună cu care să putem recupera din decalajul care ne desparte de celelalte orașe din vestul țării.

Piatra-Neamț are un potențial fantastic. El poate fi crescut, poate fi făcut mai atractiv, de aceea trebuie administrat de o echipa de oameni care să-l iubească și să fie preocupați de calitatea vieții locuitorilor lui.

Sunt lucruri bune făcute de actuala administrație, dar ele trebuiesc extinse, astfel încât orașul să devină mai atractiv, sa aducem investiții în turism, în industrii creative, iar tinerii să nu mai părăsească orașul.

Pentru mine politica nu a reprezentat accesul la funcții și la putere. Știți bine că am fost și sunt omul soluțiilor, al implicării și intotdeauna m-am bazat pe creativitatea tinerilor, pe experiența profesioniștilor si pe înțelepciunea vârstnicilor.

Pe toți cei care doresc sa se alăture acestui proiect, îi aștept în echipa mea, în echipa liberală de la Piatra-Neamt, pentru a putea scrie împreună o noua etapă pentru orașul nostru.

Doamne ajuta!

Romel Bârjoveanu

Viaţa Nemţeană