PMP Neamţ: Gavrilescu îşi joacă funcţia la Europarlamentare PMP Neamţ: Gavrilescu îşi joacă funcţia la Europarlamentare
Preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu înaintează un scor excelent pentru partid la alegerile pentru Parlamentul European din mai 2019, inclusiv în judeţul Neamţ în... PMP Neamţ: Gavrilescu îşi joacă funcţia la Europarlamentare

Preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu înaintează un scor excelent pentru partid la alegerile pentru Parlamentul European din mai 2019, inclusiv în judeţul Neamţ în care, la ultimele alegeri, a fluturat din plin drapelul roşu: „La Neamț, dacă nu scoatem peste media partidului, sunt cu mandatul pe masă. Nu are sens să continui dacă PMP nu este în creștere. Vom scoate un scor istoric, un scor care va uimi pe multă lume la Neamț”.

Potrivit liderului PMP, rezultatele ar arăta aproximativ aşa: Piatra Neamț –15% ; organizaţia judeţeană – 7%”. 

Aşadar, PMP mizează pe un scor istoric, unul care va uimi. Nu ştim dacă ideea cu mandatul pe masă îi aparţine sau i-a fost „sugerată” de la Centru, cu repetarea scenariului Dulamă, care şi-a pierdut funcţia tot după un scor care nici n-a uimit, n-a fost nici istoric. Oricum, declaraţia este curajoasă şi motivantă. Şi cel puţin riscantă. 

Viaţa Nemţeană