PMP, mesaj istoric la Piatra Neamţ: „Suntem singura ţară despărţită de Stalin şi Hitler!” PMP, mesaj istoric la Piatra Neamţ: „Suntem singura ţară despărţită de Stalin şi Hitler!”
PMP Neamţ a organizat astăzi, la Cinema Mon Amour din Piatra Neamţ o întâlnire cu membri de partid şi simpatizanţii din judeţ, o manifestare... PMP, mesaj istoric la Piatra Neamţ: „Suntem singura ţară despărţită de Stalin şi Hitler!”

PMP Neamţ a organizat astăzi, la Cinema Mon Amour din Piatra Neamţ o întâlnire cu membri de partid şi simpatizanţii din judeţ, o manifestare care nu s-a dorit şi nici nu fost miting electoral, nici o lungă înşiruire de discursuri. 

Au fost prezenţi doi candidaţi dintre primii trei pe lista partidului la alegerile euro-parlamentare: Eugen Tomac– preşedintele PMP şi Ioana Constantintânăr profesor universitar, un excelent orator, un om inteligent, aşa cum a descris-o deputatul Bichineţ.

 Pe scena de la Mon Amour au vorbit simpatizanţilor şi membrilor de partid Bogdan Gavrilescu – preşedintele PMP Neamţ,  Ioana Constantinnumărul 3 pe listă, Corneliu Bichineţ celebrul deputat de Vaslui, Constantin Poppreşedintele PMP Harghita, Marian Andronache -preşedintele PMP Suceava, Cristian Sauciuc preşedintele PMP Piatra Neamţ şi Ana Gâtlan asistent universitar, secretar general adjunct. 

PMP este un partid care construieşte o familie, o mare familie politică pentru cetăţenii din România, oamenii care vin dintre oameni, cu experienţă în mediul privat: Traian Băsescu este cel mai bun candidat care poate reprezenta România la Bruxelles, în Parlamentul European! PMP are oameni care pot ajuta România! Din primii 10 candidaţi de pe listă, trei sunt profesori universitari. În acelaşi timp, Regiunea de N-E şi Moldova are ca mai bună reprezentare pe lista candidaţilor PMP, a spus Bogdan Gavrilescu, preşedintele PMP Neamţ. 

Liderii PMP nu au atacat pe nimeni, doar referiri la fostul ministru Dănuţ Andruşcă, pe care profesorul universitar Ioana Constantin (numărul 3 pe lista PMP), după ce l-a trecut prin furcile prostiei, l-a gratulat cu atributul  inteligenţei – Nu toţi politicienii sunt hoţi, nu toţi sunt proşti, nu toţi sunt Andruşcă, de la Neamţ, cunoscut drept cel mai inteligent(…)”

PMP, o alternativă de dreapta viabilă, a prezentat,  câteva aspecte din programul partidului, atunci când candidaţii vor ajunge în Parlamentul European. Printre ele, cele pentru tineri şi antreprenoriat. Pentru tineri şi fondurile europene. Şi concret, ceea ce place, ce trebuie să facă un euro-parlamentar pentru România, pentru români. 

Spre finalul întâlnirii, preşedintele Eugen Tomac şi-a dat haina jos, şi-a suflecat mânecile, şi a abordat temele specifice PMP-ului, cea mai importantă, unică în spectrul politic românesc, reîntregirea României cu Basarabia. Tema preferată a numărului 1, Traian Băsescu, singurul şef de stat a fost, astăzi, ca şi altă dată, reîntregirea României cu Basarabia: „Suntem singura ţară despărţită de Stalin şi Hitler!” , a spus Tomac, referindu-se la fatidicul pact Ribbentrop-Molotov (1939, România pierde Basarabia, nn).

Un mesaj istoric, naţional şi european. 

 

 

Viaţa Nemţeană