PMP, mesaj de final de campanie: O campanie curată, bazată pe dialogul cu cetățenii PMP, mesaj de final de campanie: O campanie curată, bazată pe dialogul cu cetățenii
Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț, candidat la președinția Consiliului Județean Neamț: Mulțumesc tuturor candidaților PMP pentru campania curată pe care au desfășurat-o și efortul... PMP, mesaj de final de campanie: O campanie curată, bazată pe dialogul cu cetățenii

Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț, candidat la președinția Consiliului Județean Neamț: Mulțumesc tuturor candidaților PMP pentru campania curată pe care au desfășurat-o și efortul depus în această campanie. Am reușit să stăm de vorbă cu cetățenii din județul Neamț, lucru care a dus la prinderea opinilor acestora în programul PMP pentru anii 2020/2024, în slujba cetățenilor. Pentru un oraș și un județ de 10+,

Votaţi PMP poziţia 3 pe buletine la Primar şi Consiliul Local şi poziţia 1 la Preşedintele Consiliului Judeţean şi Consiliul Judeţean!

Cristian Sauciuc, președintele PMP Neamț, candidat pe listele Consiliului Local și Consiliului Județean: PMP este partidul care redă încrederea cetățenilor în clasa politică. Împreună vom reuși să repunem județul Neamț pe drumul dezvoltări economice și sociale. Mulțumesc tuturor cetățenilor care au fost alături de noi și care vor fi alături de noi duminică, am încredere că PMP va fi votat! Noi am făcut o campanie curată, în primul rând mulțumesc colegilor mei, de aici, de la Piatra Neamț, care au stat de vorbă cu cetățenii, au inclus problemele lor pe agenda noastră. Sper ca duminică seara să avem o victorie frumoasă!

Dragoș Chitic, candidat pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț: Iată că se apropie de final o campanie electorală pe care PMP a dus-o în mod corect, organizat și în care a continuat dialogul cu cetățenii, așa cum s-a întâmplat în mandatul meu de primar. Împreună cu pietrenii am pornit un drum european al orașului în 2016. Împreună cu pietrenii, am reușit să însănătoșim bugetul local, înjumătățind datorile de la 324 milioane de lei la preluarea mandatului, la doar 152 milioane de lei la această dată. Tot împreună cu pietrenii am dezvoltat căi de comunicare și am extins dialogul cu fiecare cetățean al orașului Piatra Neamț.

A fost o campanie curată pe care am desfășurat-o, ne-am prezentat în fața cetățenilor cu lucruri concrete pe care le-am realizat. Nu același lucruri pot să spun și despre unii candidați sau partide. Unii dintre ei nu au înțeles că oamenii nu au nevoie de bălăcăreală politică.

Duminică, 27 septembrie, sunt alegeri locale. Invit pietreni să voteze Dragoș Chitic și Bogdan Gavrilescu, și Partidul Mișcarea Populară.

Votaţi PMP poziţia 3 pe buletine la Primar şi Consiliul Local şi poziţia 1 la Preşedintele Consiliului Judeţean şi Consiliul Judeţean!

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.