Piatra Neamţ: Proiect de educaţie pentru copiii din Speranţa Piatra Neamţ: Proiect de educaţie pentru copiii din Speranţa
Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu Asociația YOUth for Neamț, organizează o serie de 20 ateliere de creație și îndemânare dedicate copiilor... Piatra Neamţ: Proiect de educaţie pentru copiii din Speranţa

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu Asociația YOUth for Neamț, organizează o serie de 20 ateliere de creație și îndemânare dedicate copiilor din cartierul Speranța, începând de miercuri, 5 februarie 2020, în intervalul orar 14:00-15:30. Acestea se vor desfășura la Punctul de lectură și împrumut Speranța, situat în str. Izvoare, nr. 151, Vila 12, Ap.1, parter.

Prin aceste ateliere se dorește educarea prin creație și sprijinirea copiilor să își dezvolte atenția, abilitățile practice și imaginația, precum și oferirea unei alternative artistice de petrecere a timpului liber.

Activitățile se vor desfășura în fiecare zi de miercuri, sub îndrumarea Ștefaniei Timofte – animator socio-educațional cu experiență în educația non-formală, care-i va coordona pe copii pe parcursul întâlnirilor.

Vor fi organizate ateliere de confecționat felicitări de 8 Martie, ateliere cu tematică pascală, „Micul atelier verde“, „Universul picturii“ și alte activități instructive-educative.

Participarea este gratuită, pe baza permisului de bibliotecă.

 

Viaţa Nemţeană