Piatra Neamţ: Primarul în funcţie nu mai candidează! Aviz „prietenilor” din PNL! Piatra Neamţ: Primarul în funcţie nu mai candidează! Aviz „prietenilor” din PNL!
Dragoş Chitic (PNL), primarul municipiului Piatra Neamţ tranşează (cu final oarecum previzibil în contextul unor probleme juridice discutabile) subiectul candidaturii sale  la Primăria Piatra Neamţ.... Piatra Neamţ: Primarul în funcţie nu mai candidează! Aviz „prietenilor” din PNL!

Dragoş Chitic (PNL), primarul municipiului Piatra Neamţ tranşează (cu final oarecum previzibil în contextul unor probleme juridice discutabile) subiectul candidaturii sale  la Primăria Piatra Neamţ.

Într-o postare pe facebook, Dragoş Chitic face câteva precizări referitoare la această candidatură, poate şi din grijă pentru colegii şi interesele de grupuri şi grupuleţe din partid, unii mai importanţi, alţii mai puţin importanţi, care-şi cultivă proprii candidaţi, inclusiv vechi liberal-democraţi reactivaţi pe la Bucureşti.

Dragoş Chitic:

„Pentru a nu lasa loc de interpretari sau speculatii!
În contextul actual candidatura la functia de primar al municipiului Piatra Neamt in anul 2020 nu este o optiune pentru mine.
Imi voi duce pana la capat acest mandat, cu aceeasi determinare ca pana acum si voi fi alaturi de PNL Neamt pentru castigarea alegerilor locale in 2020.
Ma voi implica pentru ca la conducerea primariei Piatra Neamt, dupa alegerile locale din luna iunie 2020 sa fie o echipa liberala care sa continue parcursul bun al orasului din ultimii ani, sa finalizeze proiectele incepute si sa implementeze cu succes proiectele europene pregatite in acest mandat, proiecte care pot dezvolta accelerat municipiul Piatra Neamt în urmatorii trei ani”.

Viaţa Nemţeană