Piatra Neamţ: plata electronică a taxelor a crescut de 4 ori Piatra Neamţ: plata electronică a taxelor a crescut de 4 ori
Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, este mulţumit de introducerea sistemelor de plată electronice pentru taxele și impozitele locale care „a reprezentat o modalitate... Piatra Neamţ: plata electronică a taxelor a crescut de 4 ori
Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, este mulţumit de introducerea sistemelor de plată electronice pentru taxele și impozitele locale care „a reprezentat o modalitate modernă și comodă care a fost bine primită de contribuabilii locali”.
În pagina sa socializare, Chitic precizează: „Astfel, dacă în anul 2016 s-au înregistrat un număr de 1759 plăți electronice, în doar trei ani numărul acestora a crescut de aproape patru ori, ajungând la 6334 plăți electronice efectuate în anul 2019.
Digitalizarea Primăriei Piatra Neamț continuă și se va accelera în perioadă urmatoare prin fonduri europene.
Mai rapid, mai simplu, mai comod, mai puțină birocrație – cetățeni mulțumiți!”

Spre deosebire de alte municipii reşedinţă de judeţ din ţară, Primăria şi Consiliul Local din Piatra Neamţ nu au majorat anul acesta taxele şi impozitele locale. Rămâne, în continuare în vigoarea reducerea sumei cu 10% dacă se acestea se vor achita în primele trei luni ale anului.

Viaţa Nemţeană