Piatra Neamţ: milog în numele unei asociaţii, prins cu falsul de Poliţia Locală Piatra Neamţ: milog în numele unei asociaţii, prins cu falsul de Poliţia Locală
  Un bărbat din comuna Alexandru cel Bun, care cerea bani în numele unei asociații umanitare, a fost depistat și identificat de polițiștii locali... Piatra Neamţ: milog în numele unei asociaţii, prins cu falsul de Poliţia Locală

 

Un bărbat din comuna Alexandru cel Bun, care cerea bani în numele unei asociații umanitare, a fost depistat și identificat de polițiștii locali ai Biroului Ordine Publică 2 și Siguranță Rutieră – Poliția Locală Piatra Neamț, vineri, 18.10.2019, în jurul orei 16.45, pe o stradă din în municipiul Piatra Neamț.

V.M.M., în vârstă de 53 de ani, a fost surprins în timp ce încasa o sumă de bani de la o femeie, pe strada Cuza Vodă, în numele Asociației ”Dați-mi o șansă!”. Contactat, administratorul asociației umanitare a declarat că V.M.M. nu este angajat și nici colaborator ar respectivei entități, precizând de asemenea, că pe numele respectivului există deja o plângere depusă la Poliția Municipiului Piatra Neamț.

Bărbatului i s-a intocmit proces verbal de constatare a infracțiunii de înșelăciune în flagrant și a fost condus și predat  agenților de la Poliția Municipiului Piatra Neamț în vederea continuării cercetărilor și stabilirii măsurilor legale.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.