Update 15.15 Piatra Neamţ: două fetiţe duse la spital în urma unui accident rutier Update 15.15 Piatra Neamţ: două fetiţe duse la spital în urma unui accident rutier
Corectare informaţie: ISU Neamţ a revenit asupra informaţiei privind accidentul de pe strada Calistrat Hogaş, cu precizarea că cele două victime sunt băieţi; de... Update 15.15 Piatra Neamţ: două fetiţe duse la spital în urma unui accident rutier

Corectare informaţie: ISU Neamţ a revenit asupra informaţiei privind accidentul de pe strada Calistrat Hogaş, cu precizarea că cele două victime sunt băieţi; de asemenea, a fost şi o a treia victimă, o persoană de 42 de ani, transportată la spital.

Ştire iniţială:

Pompierii pietreni au fost solicitați în jurul orelor 14, să intervină la un accident rutier produs între două autoturisme în municipiul Piatra Neamț,  pe strada Calistrat Hogaș.

Pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au intervenit cu o autospecială de descarcerare,  o ambulanță SMURD TIM și o ambulanță SMURD EPA.

 În urma accidentului rutier au rezultat două victime, (două fetițe de 9 și 11 ani- pasagere din același autoturism), conștiente, care au fost preluate și transportate de echipajele SMURD la spital.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.