Piatra Neamţ: Astăzi se deschide ştrandul!Vezi ce oferă noul sezon! Piatra Neamţ: Astăzi se deschide ştrandul!Vezi ce oferă noul sezon!
Astăzi, 1 iunie, se deschide oficial strandul municipal, zona de bazine şi plaja. Este al doilea an in care strandul este in administrarea directă ... Piatra Neamţ: Astăzi se deschide ştrandul!Vezi ce oferă noul sezon!

Astăzi, 1 iunie, se deschide oficial strandul municipal, zona de bazine şi plaja. Este al doilea an in care strandul este in administrarea directă  a Primăriei Piatra Neamt.

Aspectul bazei de agrement este mult îmbunătaţit iar calitatea serviciilor a crescut. Nu o spun numai eu, ci si persoanele care acceseaza strandul în numar din ce in ce mai mare”, a adeclarat Primarul Dragoş Chitic.

Sunt pe final pregătirile necesare, s-au făcut numeroase lucrări şi in această primăvară, au fost reparate şi igienizate si spatiile de cazare, sunt asigurate serviciile medicale de prim ajutor iar toate spatiile de alimentaţie publică sunt închiriate şi deschise la un nivel peste anul  anterior asigurat de prezenta unor operatori renumiţi în domeniu. În aceasta primăvară, am achiziţionat 400 de sezlonguri noi care înlocuiesc sau completează sezlongurile existente ajungând  acum la un număr total de 1000 de sezlonguri , număr in care este inclusă şi zona VIP”, a adăugat Dragoş Chitic.

Va fi introdusă, începand cu acest sezon  o linie de microbuz dedicată ştrandului, cu staţie de îmbarcare chiar în incinta complexului de agrement , o facilitate de transport public pentru cei care vor sa se deplaseze la ştrand şi în zona Bâtca Doamnei.

Noul traseu va fi operaţional în perioada 1 iunie-31 august  şi va lega zonele 1 Mai şi Marăţei de ştrand si Batca Doamnei .

„Zona de bazine se deschide oficial la fel ca în fiecare an, la 1 iunie, dar şi pâna acum în zilele cu vreme bună din aceasta primăvara, sute de persoane au ales  să petreacă timpul liber în ştrand iar  in ultimele  weekenduri,  strandul a fost ales ca zona de petrecere a timpului liber de un număr foarte mare de persoane. Mă bucură acest lucru, faptul ca reuşim să creştem prin propria administrare valoarea si atractivitatea acestei importante zone de agrement situate într-un cadru natural deosebit”, a precizat  Dragoş Chitic.

Tarifele de acces la bazine sunt nemodificate faţă de anul trecut, pensionarii beneficiază de o reducere de 50%,  iar copii cu vârsta între 0-5 ani au gratuitate la zona de plajă.

Accesul pietonal în strand este gratuit.

 

Viaţa Nemţeană