Piatra Neamţ: 75 de viitori antreprenori din Moldova semnează contractele Startup Activator Piatra Neamţ: 75 de viitori antreprenori din Moldova semnează contractele Startup Activator
Vineri, 12.07.2019, începând cu ora 10:30, va avea loc la Piatra Neamț, în cadrul Hotelului Central (Piața Petrodava 1-3, Mun. Piatra Neamț, jud. Neamț)... Piatra Neamţ: 75 de viitori antreprenori din Moldova semnează contractele Startup Activator

Vineri, 12.07.2019, începând cu ora 10:30, va avea loc la Piatra Neamț, în cadrul Hotelului Central (Piața Petrodava 1-3, Mun. Piatra Neamț, jud. Neamț) evenimentul de semnare a contractelor de finantare cu 75 de viitori antreprenori din cele 6 județe ale regiunii Nord-Est.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Startup Activator, ce are ca scop încurajarea antreprenorialului și a ocupării pe cont propriu prin susținerea înființării de întreprinderi non-agricole în zona urbană din regiunea Nord-Est. Mai multe informatii cu privire la proiect gasiti accesand link-ul urmator: https://startup-activator.ro/. Proiectul este finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, fiind implementat de către CNIPMMR, în parteneriat cu ADR Nord-Est și CJ Neamț.

Valoare totală a subvențiilor pe care le vor primi firmele este de 12.000.000 lei, aproximativ 160.000 lei de firma. Domeniile de activitate sunt diverse: IT, producție, servicii de publicitate si design, servicii de arhitectura,  creație produse vestimentare, comerț on line, cabinete veterinare, cabinete de terapie prin muzica, etc.

Viaţa Nemţeană