Piatra Neamţ: 5% bonificaţie pentru plata impozitelor până la 31 martie! Piatra Neamţ: 5% bonificaţie pentru plata impozitelor până la 31 martie!
Veste bună pentru locuitorii din Piatra Neamţ.  Primăria informează că: Începând de astăzi, la Piatra-Neamț, se pot plăti taxele și impozitele locale. Pentru mașinile... Piatra Neamţ: 5% bonificaţie pentru plata impozitelor până la 31 martie!

Veste bună pentru locuitorii din Piatra Neamţ. 
Primăria informează că:

Începând de astăzi, la Piatra-Neamț, se pot plăti taxele și impozitele locale. Pentru mașinile electrice impozitul este zero, iar pentru mașinile hibride se acordă o bonificație de 95 %. Pentru plata integrală a impozitelor locale până la 31 martie 2019 se acordă o bonificație de 5 %. Începând cu acest an, proprietățile neîngrijite vor fi impozitate dublu.

Taxele și impozitele locale se pot plăti cu numerar sau cu cardul la ghișeele Direcției de Taxe și Impozite, prin transfer bancar sau online, accesând ghiseul.ro.

Taxele și impozitele locale au fost stabilite prin Hotărârea Consiliului Local nr. 341 din 28.11.2018 , care poate fi consultată aici: https://www.primariapn.ro/hotarari-ale-consiliului-local#HCL-nr-341-din-28-11-2018-40562 .

Viaţa Nemţeană