Piatra Neamţ: 46 de locuri de joacă îşi aşteaptă copiii! Piatra Neamţ: 46 de locuri de joacă îşi aşteaptă copiii!
Unul dintre obiective prioritare stabilite pentru acest an de municipalitatea pietreană este reabilitarea locurilor de joacă din oraş, anunţă primarul oraşului Piatra Neamţ, Dragoş... Piatra Neamţ: 46 de locuri de joacă îşi aşteaptă copiii!

Unul dintre obiective prioritare stabilite pentru acest an de municipalitatea pietreană este reabilitarea locurilor de joacă din oraş, anunţă primarul oraşului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic.  În acest sens, înca din luna februarie a fost demarată  o acţiune amplă de lucrări prin care s-a realizat până în prezent :

  • modernizarea a 6 locuri de joaca prin înlocuirea echipamentelor vechi cu echipamente de joaca noi şi moderne. Este vorba despre următoarele locuri de joacă: Parc Aurora, strada Branduselor, strada Mihai viteazu bloc C5, strada Pompiliu Clement , Strada Rovine, strada Aleea Ulmilor la intersectia cu Strada Mihai Viteazu.
  • reparaţia capitală a 12 locuri de joacă
  • reparatii punctuale şi înlocuiri de echipamente uzate la alte 10 locuri de joacă

Saptamana aceasta s-a finalizat montarea echipamentelor de joaca noi şi s-a demarat  amenajarea terenului si montarea de covoraşe de protectie.

 În municipiul Piatra Neamt sunt 46 de locuri de joaca publice de întretinerea carora se ocupa societatea Consiliului Local Publiserv .

Primaria pietreană si-a propus modernizarea tuturor locurilor de joaca din oras , prin inlocuirea echipamentelor existente cu altele noi si moderne, într-un program etapizat derulat pe parcursul a trei ani 2020-2022.

Viaţa Nemţeană