Piatra Neamţ: 10 străzi care nu au văzut niciodată asfaltul, vor fi modernizate Piatra Neamţ: 10 străzi care nu au văzut niciodată asfaltul, vor fi modernizate
Programul pentru anul 2020 în Piatra Neamţ cuprinde modernizarea a încă 10 străzi care nu au avut niciodată covor asfaltic, respectiv: Schitului, Valea Albă, Pietricica,... Piatra Neamţ: 10 străzi care nu au văzut niciodată asfaltul, vor fi modernizate

Programul pentru anul 2020 în Piatra Neamţ cuprinde modernizarea a încă 10 străzi care nu au avut niciodată covor asfaltic, respectiv: Schitului, Valea Albă, Pietricica, Lutăriei, Stejarului, Aleea Brazilor, Ion Sergentu, Izvor, Izvoraș și Dimitrie Bolintineanu.
De asemenea, vor continua și reparațiile capitale ale străzilor prin turnarea unui covor asfaltic nou pe o suprafață propusă de 60.000 mp în toate cartierele orașului, în timp ce lucrările pentru fluidizarea traficului și creșterea siguranței rutiere vor reprezenta prioritati și în acest an.

„Profităm de vremea favorabilă din această iarnă pentru a realiza lucrări de reparații și întretinere în oras dar și pentru a finaliza agenda de lucrări propuse pentru acest an.
Astăzi am avut o nouă deplasare pe teren cu directorul societatii Publiserv, pentru a inventaria și nota zonele în care se va interveni cu lucrări de reparații, reabilitări și modernizări”, a declarat primarul Dragoş Chitic.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.