Peştele, volanul şi coronavirusul. Poliţia Neamţ le-a prins pe toate! Peştele, volanul şi coronavirusul. Poliţia Neamţ le-a prins pe toate!
La data de 10 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice... Peştele, volanul şi coronavirusul. Poliţia Neamţ le-a prins pe toate!

La data de 10 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului Rutier Neamț, însoțiți de jandarmi, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Neamț au organizat o acțiune pe linia combaterii faptelor ilegale din domeniul piscicol, pe raza orașului Bicaz și a comunelor arondate.

În cadrul acțiunii au fost constatate 28 de sancțiuni contravenționale dintre care 8 aplicate în baza O.U.G. nr. 23/2008, 1 conform Legii nr. 12/1990, 4 conform H.G. nr. 301/2012 și 15 sancțiuni contravenționale aplicate la regimul rutier. Valoarea totală a acestora este de peste 17.000 de lei. Totodată a fost dispusă măsura confiscării sumei de 250 de lei.

De asemenea, la data de 11 iulie, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului  Rutier Neamț, însoțiți de jandarmi, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Direcției de Sănătate Publică, Comisariatului județean pentru Protecția Consumatorului, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Neamț și I.S.C.T.R., au acționat pe linia respectării normelor legale pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2, precum și pe linia combaterii faptelor ilegale din domeniul piscicol, pe raza orașului Bicaz și a comunelor arondate.

Cu ocazia desfășurării acțiunii au fost aplicate 87 de sancțiuni contravenționale din care 17 conform O.U.G. nr. 23/2008, 50 conform O.U.G. 195/2002, 3 conform Legii nr. 12/1990, 2 conform Legii nr. 55/2020 și 15 sancțiuni contravenționale aplicate la alte acte normative.

Pe linie rutieră, au fost reținute 6 permise de conducere.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de peste 56.000 de lei, totodată fiind dispusă măsura confiscării sumei de 1.493 de lei.

Astfel de activități, vor continua în sistem integrat și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.