Pentru ONG -urile Piatra Neamţ: sesiunea a doua a finanţărilor nerambursabile se anulează! Pentru ONG -urile Piatra Neamţ: sesiunea a doua a finanţărilor nerambursabile se anulează!
„Din cauza crizei sanitare, a doua sesiune de finanţare nerambursabila pentru proiecte de interes pentru comunitate realizata în baza legii 350/2005 a fost anulată.... Pentru ONG -urile Piatra Neamţ: sesiunea a doua a finanţărilor nerambursabile se anulează!

„Din cauza crizei sanitare, a doua sesiune de finanţare nerambursabila pentru proiecte de interes pentru comunitate realizata în baza legii 350/2005 a fost anulată. Pentru că din punct de vedere sanitar,  lucrurile merg într-o direcţie pozitivă şi cel mai probabil vor fi eliminate cea mai mare parte a restricţiilor, am decis să lansăm a treia sesiune de finanţare din acest an într-un format lărgit, care să cuprindă finanţări pentru activităţi derulate în perioada august-decembrie 2020”, a anunţat primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic.

Astfel, până pe data de 3 iulie la ora 14.00, se pot depune la sediul Primăriei Piatra Neamt proiecte pentru finanţări nerambursabile care să îndeplinească condiţiile prevăzute în regulament şi publicate pe site www.primariapn. ro  la secţiunea anunţuri.

Suma alocata pentru aceasta sesiune este de 350.000 de lei repartizata pe 6 capitole: cultura, sport, educatie civica, social, activitati pentru tineret si protectia mediului.

Consider că este oportună si binevenita aceasta sesiune de finantare tinând cont că se vor relua activitatile sportive, vor fi posibile unele categorii de manifestari si se putem finanta inclusiv actiuni cu rol de protejare populatiei împotriva infectării cu noul coronavirus sau ajutorare a persoanelor vulnerabile”, a adăugat Dragoş Chitic.

Viaţa Nemţeană