Oficial: aproape 10 milioane de români trăiesc în afara graniţelor ţării. La mulţi ani România, ţară părăsită! Oficial: aproape 10 milioane de români trăiesc în afara graniţelor ţării. La mulţi ani România, ţară părăsită!
De aproape 30 de ani, pe 1 Decembrie, vedem defilând politicieni de la toate partidele, de toate vârstele, de toate nivelele intelectuale, din capitala... Oficial: aproape 10 milioane de români trăiesc în afara graniţelor ţării. La mulţi ani România, ţară părăsită!

De aproape 30 de ani, pe 1 Decembrie, vedem defilând politicieni de la toate partidele, de toate vârstele, de toate nivelele intelectuale, din capitala ţării până în cele mai mici comune, aproape toţi  răpiţi de dragostea de ţară.

Depun cu mare pioşenie coroane la mormintele eroilor şi ţin discursuri fie seci, fie  însufleţite de consilierii plătiţi din banii noştri ca să le scrie pe hârtie cât de mult iubesc ei poporul român şi cât de importantă este ziua pe care tocmai o sărbătoresc…

Ei, cât de mult au iubit ei, de-a lungul celor 30 de ani poporul român?

România e decimată. Oficial: 

Ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero, a spus, în iulie 2019, că cele mai recente statistici arată că aproximativ 9.700.000 de români sunt plecaţi în afara graniţelor, subliniind că motivele emigrării sunt corupţia, calitatea slabă a clasei politice şi sărăcia.

Datele oficiale anunțate de Intotero fac distincția între românii din comunitățile istorice, cum ar fi cei din Republica Moldova, Serbia, Ucraina, și, într-o categorie separată, sunt incluși românii care au emigrat și care constituie diaspora. Astfel, din totalul de 9,7 milioane de români de peste granițe, 5,6 milioane sunt în diaspora. Sursa acestor date este reprezentată de misiunile diplomatice ale României.

Scopul structurilor, scopul masonilor, scopul agenţiilor străine a fost să întoarcă românii împotriva românilor! Divide et impera! Diaspora românească împotriva românilor! Românii din ţară împotriva diasporei! Părinţii împotriva copiilor, copiii împotriva părinţilor şi bunicilor, în timp ce ei jefuiesc o ţară care de 2000 de ani, a rezistat străinilor, dar nu rezistă acum sabotorilor interni!

LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!

Viaţa Nemţeană