Obiectiv Dragoş Chitic: gaz metan la Văleni, Bâtca Doamnei și cartierul Pietricica Obiectiv Dragoş Chitic: gaz metan la Văleni, Bâtca Doamnei și cartierul Pietricica
Unul dintre obiectivele prioritare pentru perioada următoare este extinderea rețelelor de gaz metan și în cele câteva zone din Piatra Neamt, în care acum... Obiectiv Dragoş Chitic: gaz metan la Văleni, Bâtca Doamnei și cartierul Pietricica

Unul dintre obiectivele prioritare pentru perioada următoare este extinderea rețelelor de gaz metan și în cele câteva zone din Piatra Neamt, în care acum nu există, anunţă primarul de Piatra Neamţ, Dragoş Chitic.


✔Am avut, în acest sens, o întalnire cu reprezentanții DELGAZ GRID pentru a analiza variantele prin care putem realiza aceste investiții.
La acest moment zonele din Piatra Neamt în care trebuie extinse rețelele de gaz metan sunt: Văleni, Bâtca Doamnei și cartierul Pietricica.
Pentru că bugetul local nu permite acoperirea sumelor de bani necesare realizării acestor investiții, vom identifica în perioada următoare soluțiile de finanțare, una dintre ele fiind fondurile europene.
✔Guvernul României ne este partener în acest demers prin implicarea în realizarea programelor de finanțare necesare pentru extinderea rețelelor de gaz în intreaga țară.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.