Neamţ: USR Plus şi-a lansat candidaţii; cap de afiş un comandant de navă şi un inginer silvic Neamţ: USR Plus şi-a lansat candidaţii; cap de afiş un comandant de navă şi un inginer silvic
USR Plus Neamţ şi-a lansat, în acestă dimineaţă, candidaţii la primăriile Piatra Neamţ şi Roman, Consiliul Judeţean şi Consiliul  Local Piatra Neamţ, pe platoul... Neamţ: USR Plus şi-a lansat candidaţii; cap de afiş un comandant de navă şi un inginer silvic

USR Plus Neamţ şi-a lansat, în acestă dimineaţă, candidaţii la primăriile Piatra Neamţ şi Roman, Consiliul Judeţean şi Consiliul  Local Piatra Neamţ, pe platoul Curţii Domneşti.

Marius Irimia, candidat USR Piatra Neamţ

La Piatra Neamţ candidează Marius Irimia, cunoscut pietrenilor şi nu numai pentru activitatea sa în domeniul silvic. Este inginer la Parcul Naţional Vânători şi pasionat de tezaure monetare.

Radu Samson, candidat USR Roman

La Roman candidează – nu este nici o surpriză- Radu Samson care le-a adus romaşcanilor o instanţă judecătorească privind anularea unei decizii prin care Apa Serv crescuse preţul la apă şi alte intervenţii care au făcut interesul media.

Florin Zaharia, candidat USR la CJ

La Consiliul Judeţean, USR vine cu un candidat care a cucerit mările şi oceanele pământului: Florin Zaharia, comandant  de navă comercială de cursă lungă. Locuieşte în Piatra Neamţ iar şeful său de partid, deputatul Iulian Bulai, îl descrie drept „un om care are în responsabilitatea sa când pleacă în cursă milioane de dolari şi vieţile omenilor.”

USR Plus Neamţ va candida aceste alegeri în 60 de localităţi. Ceea ce, pentru un partid care nu a avut niciodată un ales local, este o organizare bună.

Viaţa Nemţeană