Neamţ: un bărbat a ameninţat că se sinucide în râul Moldova! Neamţ: un bărbat a ameninţat că se sinucide în râul Moldova!
 Un bărbat a sunat în această după amiază la 112 și a anunțat că  vrea sa se sinucidă. Acesta a  amenințat că să se... Neamţ: un bărbat a ameninţat că se sinucide în râul Moldova!
 Un bărbat a sunat în această după amiază la 112 și a anunțat că  vrea sa se sinucidă. Acesta a  amenințat că să se aruncă de pe podul (peste râul Moldova) de la Cotu Vameș,  comuna Horia. La locul indicat s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, barca și o ambulanță SMURD. 
 Bărbatul, în vârstă de aproximativ 43 de ani, a fost reapelat de către operatorul ISU și ținut de vorbă până la sosirea forțelor de intervenție. Salvatorii au lansat barca la apă, fiind astfel pregătiți pentru a recupera persoana în cazul în care acesta se arunca în apele Moldovei.
 Un cadru de la IPJ împreună cu comandatul de la Detașamentul Roman au reușit să convingă persoana să renunțe la gestul extrem.
 Bărbatul a fost preluat de de echipajul SMURD și transportat la CPU Roman.

Viaţa Nemţeană