Neamţ: termen limită pentru semafor în intersecţia top-accidente Neamţ: termen limită pentru semafor în intersecţia top-accidente
Deşi un semafor într-o intersecţie nu ar trebui să facă obiectul unei ştiri de presă în anul 2020, iată că la Căciuleşti-Girov, după ani... Neamţ: termen limită pentru semafor în intersecţia top-accidente

Deşi un semafor într-o intersecţie nu ar trebui să facă obiectul unei ştiri de presă în anul 2020, iată că la Căciuleşti-Girov, după ani întregi de accidente – unele mortale- abia acum s-a dat un termen limită pentru un element de infrastructură rutieră normal şi util.

Dănuţ Pilă, director la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iasi, a adeclarat într-o conferinţă de presă organizată de Prefectura Neamţ:

„Se va realiza intersecție semaforizată la intersecția drumului national DN 15 si DJ 156A până la sfârșitul lunii august – Căciulești Girov„.

Şi tot o investiţie din Girov: se va scoate din nou la licitație execuția de lucrări pentru podul de la Girov cu o valoare de 7 milioane de lei.

Semaforul în intersecţia de la Căciuleşti a fost una din primele măsuri pe care prefectul George Lazăr le-a amintit la începutul anului 2020:

http://www.viatanemteana.info/neamt-prefectul-solicita-semafor-inteligent-in-intersectia-mortii/

Viaţa Nemţeană