Neamţ: se repară podul de la Tupilaţi Neamţ: se repară podul de la Tupilaţi
Şoferii care trec peste podul de la Tupilaţi (sunt şi altele care stau la fel de rău), cunosc acest coşmar al gropilor. Dacă vii... Neamţ: se repară podul de la Tupilaţi

Şoferii care trec peste podul de la Tupilaţi (sunt şi altele care stau la fel de rău), cunosc acest coşmar al gropilor. Dacă vii cu o viteză relativ constantă pe pod, frâna e cel mai bun mod de a conduce. Dacă e liber, şi slalomul.

„În urma nenumăratelor sesizări din partea cetățenilor, lucrările de plombare a gropilor din asfaltul podurilor de la Ion Creangă şi Tupilaţi sunt în plină desfăşurare. Gropile au fost cauzate de fenomenul de îngheţ-dezgheţ din această iarnă. ​Consiliul Judeţean, prin societatea subordonată SC DRUPO SA, a decis plombarea temporară a gropilor, întrucât temperaturile nu permit încă lucrări de reparații și turnat covor asfaltic la cald. Apropierea primăverii reprezintă pentru noi reluarea activităților de reparații și reabilitări de drumuri, deoarece ne dorim ca toți participanții la trafic să circule în siguranță”, a spus preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene.

Viaţa Nemţeană