Neamţ: scumpirea apei suspendată de instanţă; hotărârea este executorie Neamţ: scumpirea apei suspendată de instanţă; hotărârea este executorie
Instanţa de judecată a admis cererea de suspendare a deciziei ADI AQUANEAMT prin care a fost majorat preţul apei in judetul Neamt. „Este o... Neamţ: scumpirea apei suspendată de instanţă; hotărârea este executorie

Instanţa de judecată a admis cererea de suspendare a deciziei ADI AQUANEAMT prin care a fost majorat preţul apei in judetul Neamt.

„Este o victorie importanta a Primariei Piatra Neamt în instanta, pentru pietreni dar si pentru toti locuitorii judetului Neamţ”, a spus primarul municipiului, Dragoş Chitic.

Chiar dacă este o prima hotărâre a instanţei, care are drept de recurs, conform legislaţiei în vigoare ea este executorie si trebuie pusa in aplicare imediat. Asadar APASERV este obligata sa reduca pretul apei la nivelul anterior deciziei de majorare din luna luna ianuarie 2020.

,,Primaria Piatra Neamt s-a opus in mod constant in ultimii ani majorarii pretului apei si va rămâne consecventa in acest demers. In calitatea mea de primar al acestui oras ma voi lupta cu toata energia, folosind toate mijloacele permise de lege pentru ca pietrenii sa beneficieze de tarife corecte la apa si canlizare si sa nu deconteze populatia administrarea ineficienta a companiilor furnizoare de servicii din subordinea Consiliului Judetean Neamt. Este anorma ca intr-un judet in care populatia are cele mai mici venituri din tara, pretul apei sa fie intre primele locuri in clasamentul national”, a adăugat primarul.

Viaţa Nemţeană