Neamţ: pe 18 octombrie, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi Neamţ: pe 18 octombrie, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi
O nouă bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţi va avea loc în luna octombrie, pe 18, la Piatra Neamţ, Roman şi Târgu neamţ,... Neamţ: pe 18 octombrie, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

O nouă bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţi va avea loc în luna octombrie, pe 18, la Piatra Neamţ, Roman şi Târgu neamţ, informează ziarulceahlăul.ro.

“Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile în județ și interacțiunea directă cu agenții economici. Bursa reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, respectiv ofertele angajatorilor. De asemenea, tinerii au ocazia să se informeze despre cursurile organizate, precum și despre posibilitățile mai bune de încadrare pe termen mediu și lung. La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au un job sau care doresc schimbarea acestuia”, ne-a declarat Elena Chirilă, purtătorul de cuvânt al AJOFM Neamț.

În toamna anului trecut, la Piatra Neamț, evenimentul similar a avut loc la Centrul Rubik din incinta Ștrandului. La târg au  participat 237 de tineri, respectiv 32 de angajatori, care au oferit 308 de locuri de muncă. În total, în tot județul, la acest eveniment au venit 536 de nemțeni, fiind oferite 747 de joburi, din care 237 la Piatra Neamț, 190 la Roman și 109 la Târgu Neamț. La finalul acțiunii, 31 de tineri au primit promisiunea că vor fi angajați, iar 192 au fost selectați în vederea interviului.

Viaţa Nemţeană