Neamţ: Ministrul Transporturilor verifică lucrările CNAIR. Obiectiv proaspăt asfaltat, Barajul de la Bicaz Neamţ: Ministrul Transporturilor verifică lucrările CNAIR. Obiectiv proaspăt asfaltat, Barajul de la Bicaz
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, verifică lucrările CNAIR în judeţul Neamţ, începând d ela ora 11, din punctul de lucru Barajul de la Bicaz. Unul... Neamţ: Ministrul Transporturilor verifică lucrările CNAIR. Obiectiv proaspăt asfaltat, Barajul de la Bicaz

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, verifică lucrările CNAIR în judeţul Neamţ, începând d ela ora 11, din punctul de lucru Barajul de la Bicaz.

Unul dintre cele mai mari şi ami cunoscute obiective hidro-electrice din România, drumul de la Baraj a fost reabilitat (foto TURN TV) recent.

Răzvan Cuc se află la cea de treia vizită de lucru în Neamţ, într-o perioadă relativ scurtă de timp, judeţul în care se este înscris membru de partid în organizaţia PSD.

Ministrul Transporturilor s-a remarcat prin dinamica activităţii sale dar şi prin poziţia fermă în faţa antreprenorilor contractanţi pe banii contribuabililor români.

El spunea în aprilie, la Tg. Jiu: Domnul Neaga (Narcis Neaga, directorul CNAIR, cel căruia i-a cerut revocarea din fucnţie, dar care şi-a dat demisia în iulie – n.r.) şi-a asumat un număr de kilometri. Datoria mea ca ministru este să stau pe şantiere să văd că aceşti constructori se mobilizează, dacă nu, reziliem contractele. Pe de altă parte, tot treaba mea ca ministru este să simplific legislaţia. Dacă nu se înţelege acest lucru, avem nevoie de relaxare legislativă. Bun, constructorii îi mobilizăm noi, dacă nu au înţeles mesajul foarte clar, stau eu pe şantiere şi vă spun eu că ei cât timp ştiu că vine ministrul, ei sunt mobilizaţi şi lucrează. (…) Constructorii se mobilizează, dar ei trebuie să înţeleagă că noi suntem în România şi ei trebuie să meargă după ritmul în care îl solicită românii şi Ministerul Transporturilor, nu pot să meargă în ritmul lor. Dacă ei nu înţeleg lucrul ăsta, reziliem, trei ani de zile nu mai participă la nicio licitaţie şi mai era şi targetul pe care i l-am trasat domnului Narcis Neaga, să facă acea antrepriză, ca în momentul în care reziliem să şi intrăm noi la lucru în regie proprie. Pe lângă calitatea lucrărilor, vom mai verifica să nu îşi mai bată joc de subcontractorii români. Va fi un alt criteriu pe care vom rezilia contracte. Avem constructori care se ocupă numai să facă clame-uri şi să ia banii şi să subcontracteze, dar nu mai plătesc, deşi ei îşi iau banii de la statul român.

 

Viaţa Nemţeană