Neamţ: Dulamă îl ia pe Einstein şi revine la C.J. „De îndată” Neamţ: Dulamă îl ia pe Einstein şi revine la C.J. „De îndată”
Laurențiu Dulamă a fost repus joi în funcțiile de consilier județean și vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, urmare a unei hotărâri judecătoreşti. El a... Neamţ: Dulamă îl ia pe Einstein şi revine la C.J. „De îndată”

Laurențiu Dulamă a fost repus joi în funcțiile de consilier județean și vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, urmare a unei hotărâri judecătoreşti.

El a câştigat procesul cu Prefectura Neamţ şi se întoarce la etajul 2, în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Urmare a acestei hotărâri:

Adrian Diaconu nu mai este (dacă nu vor fi alte propuneri, pentru că majoritatea politică funcţionează în continuare pe axa PSD-ALDE) vicepreşedinte al Cosniliului Judeţean. Aici, hotărârea instanţei care îşi face efectul „de îndată”, nu garantează în continuare funcţia de conducere;

Florin Tiberiu Ioniţă (PMP), care a venit de pe lista PMP în locul lui Dulamă, părăseşte Consiliul Judeţean.

Laurenţiu Dulamă este politicianul care duce după el, în diversele sale funcţii, tabloul cu chipul lui Einstein. Ne-a mărturisit că oriunde s-ar fi mutat cu serviciul, tabloul a fost luat după el şi atârnat pe perete. Citatul care însoţeşte chipul celui care a revoluţionat fizica prin teoria relativităţii, este însoţit de un citat în limba engleză „Imagination is more important than knowledge” (imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea).

„Vreau să mulțumesc instanțelor care au făcut dreptate, vreau să mulțumesc consilierilor județeni și tot ce doresc este să duc mandatul până la capăt. Îmi doresc să colaborăm la fel de bine ca până acum!”, a declarat Laurenţiu Dulamă pentru stiripiatraneamt.ro

Viaţa Nemţeană