Neamţ: beată criţă, noaptea, la volan. 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat! Neamţ: beată criţă, noaptea, la volan. 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat!
Azi-noapte, în jurul orei 02:00, un echipaj de poliţie a Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ a depistat pe strada... Neamţ: beată criţă, noaptea, la volan. 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Azi-noapte, în jurul orei 02:00, un echipaj de poliţie a Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ a depistat pe strada Dimitrie Leonida, o femeie, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Neamţ.

Conducătoarea auto, de 31 de ani,  din Piatra Neamţ, a fost supusă testării cu aparatul alcooltest, dispozitivul indicând o valoare de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, a fost condusă la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de aceasta, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe, informează IPJ Neamţ.

Viaţa Nemţeană