Cea de a 46-a ediţie a Vacanţelor Muzicale din Piatra Neamţ, s-a terminat. Sâmbătă seara, Anda Louise Bogza şi  ORCHESTRA SIMFONICĂ A OPEREI NAŢIONALE ROMÂNE...

Cea de a 46-a ediţie a Vacanţelor Muzicale din Piatra Neamţ, s-a terminat. Sâmbătă seara, Anda Louise Bogza şi  ORCHESTRA SIMFONICĂ A OPEREI NAŢIONALE ROMÂNE CLUJ-NAPOCA au încheiat poate cea mai frumoasă şi mai profesionistă manifestare culturală a Neamţului din acest an.
La debutul Vacanţelor, organizatorii ne-au promis o ediţie de succes, o ediţie deosebită. Ne-au oferit-o! Mulţumim Centrului de Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” pentru muzica de calitate şi pentru artiştii minunaţi din această ediţie!

Ce săptămână!!!! Mă bucur că s-a terminat, plâng că s-a sfârșit!
Ce „Vacanțe” de vis! 
A fost frumos! Foarte frumos!
Public minunat, artiști emeriți, vreme numai bună de concerte!
Din nou, printr-un eveniment la care am muncit colosal alături de colegii mei de la Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare, am simțit fericirea!
Așa trăim noi…prin proiectele care au succes! Trăim intens, ardem uneori, dar ne hrănim cu fericirea pe care o vedem în ochii publicului, ne găsim forță în aplauzele celor din jur, în vocile artiștilor, în fiecare acord care străbate zarea!
Vă mulțumesc tuturor care mi-ați fost alături – 
Consiliului Județean Neamț pentru sprijinul financiar, colegilor pentru toată munca văzută și nevăzută, artiștilor care ne-au onorat cu prezența și, nu în ultimul rând, publicului nostru! 
„Vacanțele muzicale la Piatra Neamț” sunt tradiție și avem obligația de a le face la superlativ, la fiecare ediție!

Carmen Năstasă, directoarea Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ

Viaţa Nemţeană