Moara din Făurei a luat foc! 40 de buteli de oxigen, evacuate! Cinci echipaje de pompieri militari lucrează la stingerea incendiului Moara din Făurei a luat foc! 40 de buteli de oxigen, evacuate! Cinci echipaje de pompieri militari lucrează la stingerea incendiului
Sâmbătă, 15.06.2019, la ora 03:26, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență... Moara din Făurei a luat foc! 40 de buteli de oxigen, evacuate! Cinci echipaje de pompieri militari lucrează la stingerea incendiului

Sâmbătă, 15.06.2019, la ora 03:26, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu in comuna Faurei sat Budesti la o clădire în care a funcționat o moară .

La locul indicat s-au deplasat cinci echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Roman  cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, un autoturism pentru munca operativă și o ambulanță SMURD și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, încadrate cu 1 ofiter si 19 subofiteri.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste de intervenție au localizat incendiul care se manifesta cu violență la etajele 1, 2 și M ale unei clădiri P+2+M cu o suprafață construită de 700 mp.

La parterul clădirii au fost identificate 40 butelii de oxigen, care au fost evacuate. 

În această dimineaţă, la orele 6,30, încă se lucra la lichidarea incendiului.

Viaţa Nemţeană