Ministrul Sănătăţii, aşteptat astăzi la Spitalul Neamţ. La ce ar putea să răspundă ministrul Ministrul Sănătăţii, aşteptat astăzi la Spitalul Neamţ. La ce ar putea să răspundă ministrul
Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, este aşteptat astăzi la Spitatul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, declarat spital Covid 19. Prezenţa sa la Piatra Neamţ urmează... Ministrul Sănătăţii, aşteptat astăzi la Spitalul Neamţ. La ce ar putea să răspundă ministrul

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, este aşteptat astăzi la Spitatul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, declarat spital Covid 19.

Prezenţa sa la Piatra Neamţ urmează unei declaraţii îngrijorătoare despre posibilitatea unui focar în Neamţ, declaraţie făcută după vizita sa la Unifarm.

La ce ar putea sau nu să răspundă şeful Sănătăţii din România? 1. De ce nu s-au trimis la Neamţ echipamente sanitare de protecţie nici măcar după ce spitalul a fost aruncat în linia 1? 2. De ce se păstrează tăcerea cu privire la numărul persoanelor infectate internate în spital şi celor de la ATI, şi se prezintă doar cifre generale, nu şi pe judeţ? 3. Poate şi la felul cum sunt trataţi unii pacienţi.

Ar mai fi un set întreg de întrebări referitoare la dotări, logistică, metodologii care se bat cap în cap, nepăsare, neputinţă, poate şi incompetenţă, dar acestea sunt bube mai vechi decât covidul. Ne-ar prinde bine răspunsuri clare măcar la primele trei întrebări.

Comunicat oficial ora 9,16

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății se va afla astăzi în județul Neamț, acolo unde va verifica situația din Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț.

Ministrul Sănătății va discuta cu autoritățile administrative și medicale locale, dar și cu personalul medical din unitatea sanitară.

Nelu Tătaru va fi însoțit de  coordonatorul regional desemnat pentru gestionarea crizei de COVID 19 în Regiunea NE, Lucian Indrei.(stirioficiale.ro)

Viaţa Nemţeană