Marelui tensimen Ilie Năstase i-a plăcut la Clubul Kym Star Piatra Neamţ Marelui tensimen Ilie Năstase i-a plăcut la Clubul Kym Star Piatra Neamţ
72 de participanţi au încheiat cea de a zecea ediţie a Cupei Kym Star la tenis, al cărei invitat de onoare a fost Ilie... Marelui tensimen Ilie Năstase i-a plăcut la Clubul Kym Star Piatra Neamţ

72 de participanţi au încheiat cea de a zecea ediţie a Cupei Kym Star la tenis, al cărei invitat de onoare a fost Ilie Năstase (rezultatele competiţiei, aicihttp://www.frt.ro/ro/competitii_detalii/7053).

Tenismenul, aflat a doua oară într-un timp relativ scurt la Piatra Neamţ (a fost şi la Cupa Davis), a avut supriza să vadă că se face tenis şi altfel.

„Nu i-a venit să creadă că se face tenis în această zonă! I-a plăcut foarte mult baza clubului Kym, i-a plăcut faptul că a fost un număr foarte mare de participanţi. Năstase o revină la Piatra Neamţ, mai des”, au declarat organizatorii.

„Copiii sunt entuziasmaţi de acest sport, îmi place că se joacă şi pe iarbă. Dacă ies doi-trei campioni de aici, suntem pe drumul cel bun!“, a declarat Ilie Năstase, la baza de tenis ACS Kym Star.

În urmă cu 10 ani, Cristi Moroi, administratorul Clubului de Tenis, spunea că această competiţie, Cupa Kym Star, va deveni tradiţie: „Fetita mea practică tenisul, iar ideea de miscare si de sănătate este lege pentru noi. Acestea sint motivele pentru care am investit într-o bazã sportivă cu accent pe tenis si de aceea am înfiintat acest club sportiv. Această competiţie va deveni tradiţie la Piatra Neamţ“.

Acum, fetiţa este antrenoare de tenis în Franţa, Kym Star are şcoală de tenis pentru copii şi organizează, anual, o competiţie care chiar a devenit tradiţie şi care l-a bucurat şi pe marele tenismen. 

 

Viaţa Nemţeană