Laurenţiu Leoreanu, mesaj de susţinere pentru Mugur Cozmanciuc (video) Laurenţiu Leoreanu, mesaj de susţinere pentru Mugur Cozmanciuc (video)
Deputatul de Neamţ, Laurenţiu Leoreanu, a lansat pe facebook un mesaj de susţinere pentru Mugur Cozmanciuc la alegerile din 27 septembrie pentru funcţia de... Laurenţiu Leoreanu, mesaj de susţinere pentru Mugur Cozmanciuc (video)

Deputatul de Neamţ, Laurenţiu Leoreanu, a lansat pe facebook un mesaj de susţinere pentru Mugur Cozmanciuc la alegerile din 27 septembrie pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. Fostul primar al Romanului spune despre liderul PNL că este un om care respectă oamenii şi tocmai de aceea este respectat.

Este un om care știe să fie un bun camarad și știe să susțină, să fie în interiorul unei echipe determinate, implicate, oneste.

În calitate de candidat la președinția Consiliului Județean Neamț, domnul deputat Mugur Cozmanciuc vine cu o viziune foarte clară, foarte pragmatică, cu lucruri care se vor întâmpla în viitorul apropiat. Știe așadar nevoile. A analizat prioritățile și știe ce, când și cum trebuie acționat!.

Mesaj de susținere al deputatului Laurențiu Leoreanu

𝐋𝐚𝐮𝐫𝐞𝐧ț𝐢𝐮 𝐋𝐞𝐨𝐫𝐞𝐚𝐧𝐮: “Mugur Cozmanciuc este un om determinat, un om cu inițiativă, este un om disciplinat, este un om care respectă și tocmai de aceea este și respectat. Este un om care, atunci când își propune să facă lucruri, chiar le duce la capăt. Este un om care știe să fie un bun camarad și știe să susțină, să fie în interiorul unei echipe determinate, implicate, oneste.În calitate de candidat la președinția Consiliului Județean Neamț, domnul deputat Mugur Cozmanciuc vine cu o viziune foarte clară, foarte pragmatică, cu lucruri care se vor întâmpla în viitorul apropiat. Știe așadar nevoile. A analizat prioritățile și știe ce, când și cum trebuie acționat!”Mulțumesc pentru susținere, domnule deputat!

Publicată de Mugur Cozmanciuc pe Luni, 21 septembrie 2020

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.