Ionel Arsene: Împreună cu voi, nemțenii, doar cerul este limita! Ionel Arsene: Împreună cu voi, nemțenii, doar cerul este limita!
Nimeni nu poate pleca la drum fără a avea un vis! Nu poți ajunge campion național dacă nu visezi să fii campion! Orice casă... Ionel Arsene: Împreună cu voi, nemțenii, doar cerul este limita!

Nimeni nu poate pleca la drum fără a avea un vis! Nu poți ajunge campion național dacă nu visezi să fii campion! Orice casă a fost mai întâi visul celui care a construit-o.Toate proiectele noastre, duse la bun sfârșit sau încă în lucru, sunt parte a visului nostru pentru Neamț.Împreună cu voi, nemțenii, doar cerul este limita, iar IMPOSIBILUL rămâne DOAR UN CUVÂNT!

Nimeni nu poate pleca la drum fără a avea un vis! Nu poți ajunge campion național dacă nu visezi să fii campion! Orice casă a fost mai întâi visul celui care a construit-o.Toate proiectele noastre, duse la bun sfârșit sau încă în lucru, sunt parte a visului nostru pentru Neamț. Împreună cu voi, nemțenii, doar cerul este limita, iar IMPOSIBILUL rămâne DOAR UN CUVÂNT!

Publicată de Ionel Arsene pe Duminică, 20 septembrie 2020

Viaţa Nemţeană